به نام خدا

پروژه تحقیقی اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

درصنایع غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار ۴۰۰۰اتمسفر و حدود ۱۰۰۰۰گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: ۱-تراکم مستقیم. ۲-تراکم غیر مستقیم. ۳-حرارت دادن ماده ناقل

مخازن تولید فشارکه مدل کوئینتوس ساخت شرکت اتوکلاو ای.بی.بی دارای مشخصات زیر می باشد.قطر ۰۹٫ متر – طول۲۲۵٫متر- حجم- – لیتر – حداکثر فشار فراوری ۹۰۰۰ اتمسفر- حداکثر درجه حرارت ۸۰ درجه سانتیگراد

۳٫شرح فرایند:

مواد غذایی در ظروف استیل قرار گرفته درب ان محکم شده و سپس ظرف با مواد غذایی داخل آن که دارای لفاف  اتیلن ونیل الکل و پلی ونیل الکل می باشند در مخزن فشار قرار می گیرند. درب مخزن بسته و ماده ناقل تزریق می شود که اکثرا از آب استفاده می شود.و مدت لازم برای فراوری  که به نوع ماده غذایی و درجه حرارت فرایندبستگی دارد را می گذراند. و پس از طی این مدت محصول خارج شده و محصول……….

پروژه تحقیقی اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

۲۱صفحه

۲۰۰۰تومان