پروژه تحقیقی اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

به نام خدا

پروژه تحقیقی اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

درصنایع غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار ۴۰۰۰اتمسفر و حدود ۱۰۰۰۰گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: ۱-تراکم مستقیم. ۲-تراکم غیر مستقیم. ۳-حرارت دادن ماده ناقل

مخازن تولید فشارکه مدل کوئینتوس ساخت شرکت اتوکلاو ای.بی.بی دارای مشخصات زیر می باشد.قطر ۰۹. متر – طول۲۲۵.متر- حجم- – لیتر – حداکثر فشار فراوری ۹۰۰۰ اتمسفر- حداکثر درجه حرارت ۸۰ درجه سانتیگراد

۳.شرح فرایند:

مواد غذایی در ظروف استیل قرار گرفته درب ان محکم شده و سپس ظرف با مواد غذایی داخل آن که دارای لفاف  اتیلن ونیل الکل و پلی ونیل الکل می باشند در مخزن فشار قرار می گیرند. درب مخزن بسته و ماده ناقل تزریق می شود که اکثرا از آب استفاده می شود.و مدت لازم برای فراوری  که به نوع ماده غذایی و درجه حرارت فرایندبستگی دارد را می گذراند. و پس از طی این مدت محصول خارج شده و محصول……….

پروژه تحقیقی اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

۲۱صفحه

۲۰۰۰تومان

2 دیدگاه
  1. محمد رضا
    • admin

پاسخی بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera