طرح توجیهی تولید کارامل ۹۴صفحه

به نام خدا

طرح تولید کارامل باکاربردغذایی- دارویی – شیرینی و شکلات

فهرست مطالب
فصل اول : خلاصه گزارش
فصل دوم : معرفی طرح و سابقه
فصل سوم : مطالعه بازار
فصل چهارم : مواد اولیه و تاسیسات
فصل پنجم : مکان یابی و بررسی جنبه های زیست محیطی
فصل ششم : منابع نیروی انسانی
فصل هفتم : فنی و مهندسی
فصل هشتم : برنامه اجرائی و بودجه بندی
فصل نهم : برآورد ها و تجزیه و تحلیل مالی

بکارگیری مواد گوناگون با هدف ایجاد طعم، ویژگی های حسی ، رئولوژیکی، ارزشتغذیه ای و …انجام گرفته
است . این افزودنی ها در گروههای مختلفی دسته بندی می شوند . در این میان کربوهیدرات ها و مواد قندی
سهم بسزایی را به خود اختصاصداده و امروزه در خانواده ی شیرین کننده ها جای دارند.
شیرین کننده های طبیعی و مصنوعی هر کدام در زمینه خاصی به کار می روند . قند های مایع به عنوان
شیرین کننده های طبیعی در صنعت غذا کاربردی وسیع دارند که استفاده از آنها سابقه ای دیرینه دارد .به
عنوان مثال قبل از تاسیس واحدهای صنعتی تولید گلوکز مایع به روش سنتی و خانگی در آذربایجان انجام می
شد و در ابتدا به علت عدم رواج مصرف صنعتی محصول تنها درر قنادی های کوچک عرضه می شد .اما این
شیرین کننده ها به جهت ویژگی های کاربردی موثرشان جایگزین شیرین کننده های قدیمی شدند.
کارامل
کارامل رنگی است خوراکی، که بطور طبیعی در بسیاری از میوه ها، و ضمن پخت و پز در بسیاری از مواد غذایی
به وجود میآید همچنین این رنگ از کاراملیزاسیون شکر نیز به دست میآید. این ماده ابتدا مایع بوده و کم کم
سفت میشود . این رنگ آشنا و چشم نواز، در غلظتهای مختلف، رنگهای زرد روشن تا قهوهای تیره را ایجاد
میکند. رنگ خوراکی کارامل، مصارف گسترده در صنایع غذایی و دارویی دارد که از آن جمله اند:
-نوشابه سازی (کوکا کولا) – سرکه سازی
-تولید ماءالشعیر
-تولید نان و شیرینی
-کیک کارامل
-تولید فرآوردههای گوشتی

-تولید انواع سس
از کارامل خشک در مخلوطهای خشک استفاده میشود. بیشترین مقدار کارامل در تهیه نوشابههای کولادار و
محصولات نانوائی مصرف میشود.
با توجه به اینکه ماده اولیه انواع کارامل ، انواع شکر می باشد نخست لازم است انواع شکر مورد بحث قرار گیرد.
همچنین در تمامی مصارف و کاربرد های شکر می توان از کارامل یا بقیه محصولات زیر محموعه شکر استفاده
کرد.از کارامل خشک در مخلوطهای خشک استفاده میشود. بیشترین مقدار کارامل در تهیه نوشابههای کولادار و
محصولات نانوائی مصرف میشود

خلاصه مشخصات طرح
نام محصول کارامل
ویژگی محصول یا طرح درصد بالای شیرین کنندگی و تنوع رنگ و
طعم
ظرفیت پیشنهادی طرح (تن) ۸۰۰
موارد کاربرد غذایی- دارویی – شیرینی و شکلات
مواد اولیه مصرفی عمده (مقدار داخلی یا خارجی) شکر
کمبود / مازاد محصول تا سال ۴۳.۶۲۳ ۱۳۹۳
اشتغالزایی (نفر) ۱۰
زمین مورد نیاز ۱,۸۰۰ مترمربع

طرح تولید کارامل باکاربردغذایی- دارویی – شیرینی و شکلات

۹۴صفحه

۳۰۰۰تومان

پاسخی بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera