طرح تولید کنسرو ، مربا و ترشی قارچ باظرفیت۵۰۰تن درسال

به نام خدا

طرح تولید کنسرو ، مربا و ترشی قارچ باظرفیت۵۰۰تن درسال

گزارش حاضر مطالعات امکان سنجی مقدما تی تولید کنسرو ، مربا و ترش ی قارچ می باشد . این
مطالعات در قالب متدولوژی مطالعات امکان سنجی تهیه گردیده است و مطابق متدولوژی فوق ، ابتدا
محصول مورد مطالعه به طور دقیق معرفی شده و سپس بررسی های لازم روی بازار آن صورت خواهد
گرفت و در ادامه مطالعات فنی در خصوص چگونگی تولید و امکانات سخت و نرم افزاری مورد نیاز نیز
شناسایی شده و در نهایت ظرفیت های اقتصادی و حجم سرمایه گذاری مورد نیاز برای اجرای طرح
برآورد و ارائه خواهد شد تا با استفاده از آن سرما یه گذران و علاقه مندان محترم بتوانند کلیه اطلاعات
مورد نیاز را کسب و در جهت انجام سرمایه گذاری اقتصادی با دید باز و مسیر شفاف اقدام نمایند . امید
است این مطالعات کمکی هرچند کوچک در راستای توسعه صنعتی کشورمان بعمل بیاورد .

در طرح حاضر هدف تو ل ید کنسرو قارچ است که به همان مفهوم
عام نگهدار ی قارچ در آب نمک م ی باشد . این کنسرو در قوط ی ها ی فلز ی ۵۰۰ گرم ی بسته بند ی شده
و بصورت آماده مصرف به بازار عرضه خواهد شد . از نقطه نظر نوع قارچ مصر ف ی نیز با ید گفت که در
کشور ایران از قارچ صدفی برای تولید محصولات تبدیلی آن استفاده می شود .
مربای قارچ نیز نوع ی مربا است که هنوز بصورت صنعت ی تولید و عرضه نمی شود و لذا در طرح حاضر
هدف تو لید صنعت ی و عرضه آن در بازار م ی باشد . مربای قارچ بر خلاف سایر مرباها از طعم ملا یم ی
برخوردار است که بد ین تر تیب مصرف آنرا نزد برخ ی مصرف کنندگان خاص آن مطلوب و جذاب م ی
سازد . مربای تولیدی در شیشه های ۳۳۰ گرمی بسته بندی و روانه بازار خواهد شد .

ترشی قارچ نیز یک محصول جد ید است که هنوز بصورت صنعت ی در کشور تو ل ید و عرضه نم ی شود و
لذا در طرح حاضر تو ل ید صنعتی آن عرضه خواهد شد . در مورد ترشی قارچ نیز باید گفت که در واقع
این محصول نوع ی شور محسوب م ی گردد که از نمک در آن جهت نگدار ی استفاده خواهد شد . در این
محصول نیز از قارچ صدفی استفاده شده و نوع بسته بندی شیشه ۳۳۰ گرمی خواهد بود .

نام محصول کنسرو ، مربا و ترشی قارچ
۲۰۰ و ۲۰۰ تن در سال ، ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) کنسرو ، مربا و ترشی قارچ به ترتیب ۱۵۰
موارد کاربرد
کنسرو قارچ مصرف در تهیه غذاهائی مانند ماکارونی ،
خوراک لوبیا ، خورشت قیمه و …..، مصرف در تهیه سوپ ها ،
تهیه انواع خورشت ها، تهیه برخی سالادها و….
مربای قارچ بعنوان غذای اصلی و یا هم غذا
ترشی قارچ بعنوان چاشنی و همراه غذاهای دیگر
مواد اولیه مصرفی عمده قارچ
کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) مطابق گزارش ارائه شده
اشتغال زایی (نفر) ۳۰
زمین مورد نیاز (مترمربع) ۳۵۰۰

۶۶صفحه

۳۰۰۰تومان

یک پاسخ
  1. admin

پاسخی بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera