طرح توجیهی پرورش وبسته بندی کبک۷۴صفحه

طرح توجیهی پرورش وبسته بندی کبک

گوشت کبک
گوشت این پرنده از گوشتهای بسیار سودمند و لذیذ است اگرچه دسترسی به آن حد اقل در حال حاضر
درکشور ما برای همه مهیا نیست. ویژگیهای گوشت این پرنده به شرح زیر است :
در هر صد گرم گوشت کبک ۲۴٫۵ گرم آلبومین، ۱٫۴ گرم چربی و حدود ۱ تا ۱٫۵ گرم مواد معدنی وجود دارد

وجود مقدار زیادی از مواد معدنی در گوشت کبک نشان دهنده ارزش حیاتی آن است. مقدار پتاسیم این گوشت
زیاد است و کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن و گوگرد موجود در آن نیز بدن را تامین میکند.
کانی های موجود در گوشت کبک به خوبی جذب بدن میشود و به همین جهت در این زمینه مواد مورد نیاز
بدن را در دسترس سلول قرار میدهد.
گوشت کبک برای همه افراد اعم از کودک و سالمند، غذایی سالم و سلامت بخش است. گوشت کبک کمتر
تولید اسید اوریک میکند، فعالیت کلیه را افزون میسازد و به دفع سموم بدن یاری فراوان میرساند. باتوجه به این
ویژگی ها برای همه افراد و در مورد همه بیماریها، غذایی خوب و موثر است.

ویژگی های منحصر به فرد گوشت کبک:
پروتئین های حیوانی مانند گوشت دام و طیور به دلیل داشتن مقادیر بالای عناصر کلسیم و فسفر، ویتامین های
کمپلکس، اسیدهای آمینه ضروری متیونین و لیزین و تعادل مناسب اسیدهای آمینه ضروری در مقایسه با B
منابع پروتئین گیاهی مانند سویا، ذرت و… ارزش بیولوژیکی بالاتری دارند. حال گوشت کبک نه تنها مضرات
گوشت قرمز دام های بزرگ را که روزانه از سوی متخصصان پزشکی گوشزد می شود ندارد بلکه توانسته نیازهای
مردم به تنوع گوشت سفید در بازار را برآورده کند و حتی به لحاظ طعم ومزه هم به بسیاری از گوشت های
سفید همچون مرغ، بلدرچین و… ارجحیت دارد. چرا که گوشت این حیوان دارای طبیعت گرم بوده و زود هضم
می باشد و خواص دارویی و درمانی فراوانی دارد که برای مثال می توان به موارد زیر اشاره کرد:
تقویت قوای جنسی
برطرف نمودن ضعف عمومی بدن و درد مفاصل

تقویت حافظه (درمان فراموشی)
تقویت سیستم گوارشی
پیشگیری از ابتلا به عوارض قلبی و عروقی (به دلیل کلسترول بسیار پایین)
برخلاف تصور بسیاری افراد، خواص گوشت کبک پرورشی کمتر از نوع وحشی آن نمی باشد زیرا همان طور که
اشاره شد در تغذیه این پرنده از مواد کاملا طبیعی استفاده می شود بنابراین گوشت حاصل، طعم و بوی طبیعی
خود را حفظ می کند.
وجود مقدار زیادی از مواد معدنی در گوشت این پرنده نشان دهنده ارزش حیاتی آن است. مقدار پتاسیم این
گوشت زیاد است و کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن و گوگرد موجود در آن نیز می تواند نیاز بدن را تامین کند.
کانی های موجود در این گوشت به خوبی جذب بدن می شود و به همین جهت زمینه مواد مورد نیاز بدن را در
دسترس سلول قرار می دهد.
(امام موسی کاظم علیه السلام می فرمایندگوشت کبک ساق را محکم می کند و تب را می برد)………..

نام محصول پرورش وبسته بندی کبک
ظرفیت پیشنهادی طرح ۱۰۰ تن در سال
موارد کاربرد غذایی
مواد اولیه مصرفی عمده دان، جوجه کبک یک روزه
کمبود محصول –
اشتغال زایی مستقیم ( نفر) ۱۱
زمین مورد نیاز (متر مربع) ۳۰۰۰

طرح توجیهی پرورش وبسته بندی کبک

۷۴صفحه

۳۰۰۰تومان

یک پاسخ
  1. مدیر

پاسخی بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera