طرح توجیهی تولید فطیر صنعتی

به نام خدا

طرح توجیهی تولید فطیر صنعتی

فتیر ماده ای غذایی است که در مناطق مختلف کشور به طور سنتی تهیه می شود و دارای انواع مختلفی از جمله
کسمه و شیرمال می باشد.
معمولا فتیر از آرد، شکر، تخم مرغ، روغن، شیر و سایر مواد دیگری که بسته به روش تولید هر منطقه به آن
افزوده میشود، تشکیل شده است و مانند نان آن را در تنور پخت میکنند. فتیر با دارا بودن ارزش غذایی بالا به
عنوان پیش غذا و یا میان وعدهای مناسب قابل استفاده است.
مواد تشکیل دهنده فتیر دارای مواد زیر می باشند:
– آرد: شامل پلی ساکاریدها، پروتئین، مواد معدنی و ویتامینها
– تخم مرغ: شامل پروتیئن، اسیدهای چرب غیر اشباع، آهن، فسفر، ویتامینها
– شیر: شامل پروتئین، اسیدهای چرب، املاح و ویتامینها
– روغن: اسیدهای چرب
– شکر: ساکارید (انرژی زا)
– ادویه جات و سایر افزودنیها: دارای آنتی اکسیدان، املاح
شایان ذکر است که به علت برنامه غذایی ناصحیح بخصوص در بین دانش آموزان شاهد رشد چاقی و بالتبع
بیماریهای مربوط به چاقی در بین آنان می باشیم، که با جایگزین کردن مواد غذایی مناسب به خصوص فتیر با
موادی نظیر پفک، چیپس و … می توان بر سلامت نسل آینده تاثیر گذاشت، بطوریکه طبق اعلام وزارت
کشاورزی آمریکا با استفاده از رژیم غذایی مناسب ابتلا و مرگ میر ناشی از بیماریهای قلبی تا ۲۵ %، بیماریهای
عضوی و تنفسی تا ۲۰ %، سرطان تا ۲۰ % و بیماریهای قند را تا ۵۰ % کاهش داد.

خلاصه طرح:
نام محصول: فتیر
ظرفیت پیشنهادی طرح: ۶۵۰ تن در سال
موارد کاربرد: سوغات، تغذیه مدارس، میان وعده
مواد اولیه مصرفی عمده: آرد گندم، شکر، تخم مرغ، روغن، مایه خمیر، نمک
میزان مصرف سالیانه مواد اولیه: (تن) ۵۵۰
اشتغال زایی :(نفر) ۱۳
زمین مورد نیاز: (متر مربع)۱۹۶۳

۹۱صفحه

۳۰۰۰تومان

یک پاسخ
  1. admin

پاسخی بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera