طرح توجیهی تولیدنبات وآبنبات باظرفیت۲۱۰تن درسال

به نام خدا

طرح توجیهی تولیدنبات وآبنبات باظرفیت۲۱۰تن درسال

خلاصه طرح
نام محصول نبات و آبنبات
ظرفیت پیشنهادی طرح ۲۱۰ تن
موارد کاربرد
مواد اولیه مصرف سالانه
(تن)
شکر ۱۲۰
گلوکز ۶۰
آب ۲۰
اسانس
اشتغال زایی ( نفر) ۴۳ نفر برای سه شیفت
۲۰۰۰ ( m زمین مورد نیاز ( ۲

فهرست مندرجات :
-۱ معرفی محصول ۱
۱ ( -۱-۱ نام و کد محصول (آیسیک ۳
-۲-۱ شماره تعرفه گمرکی ۱
-۳-۱ شرایط واردات ۱
-۴-۱ بررسی و ارائه استاندارد ۲
-۵-۱ بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول ۷
-۶-۱ توضیح موارد مصرف و کاربرد ۸
-۷-۱ بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول ۸
-۸-۱ اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز ۹
-۹-۱ کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول ۱۰
-۱۰-۱ شرایط صادرات ۱۰
-۲ وضعیت عرضه و تقاضا ۱۱
-۱-۲ بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید واحدهای فعال و محل واحدها و تعداد آنها ۱۱
-۲-۲ بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه و در دست اجرا ۱۳
-۳-۲ روند واردات و صادرات محصول ۱۷
-۳ بررسی اجمالی تکنولوژی مرسوم در فرایند تولید محصول ۱۷
-۴ تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای مرسوم در فرایند تولید محصول ۲۳
-۵ بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت ۲۴
-۶ میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تأمین آن ۲۸
-۷ وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال ۳۰
-۸ پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح ۳۲
-۹ بررسی و تعیین میزان تأمین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و … ۳۳
-۱۰ وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی ۳۳
-۱۱ تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید. ۳۴

بر اساس استاندارد شماره ۷۱۱ تعریف آبنباتهای مختلف به شرح زیر می
باشد:
– آب نبات ساده :
مخلوط پختهای از مواد اصلی مندرج ( در بند ۶) این استاندارد است با
قوام سخت که در دمای ۱۳۸ الی ۱۴۸ درجه سلسیوس تهیه میگردد .
– آب نبات شیری :
همان آب نبات ساده است که در ترکیب آن به میزان حداقل ۲ درصد
شیر خشک به کار رفته است .
– آب نبات مغزدار
همان آب نبات ساده و یا شیری است که دارای اندرونهای از مواد
فرعی مندرج در بند ( ۷) باشد .
تذکر – آب نبات با طعم میوه همان آب نبات ساده است که در آن از
اسانس میوه استفاده شده است .
بر اساس این استاندارد موادی که می توان در آبنبات استفاده نمود به شرح زیر
می باشد:
-۱ مواد اصلی :
– شکر مطابق ویژگیهای مندرج در استاندارد شماره ۶۹ ایران .
– گلوکز مایع مطابق ویژگیهای مندرج در استاندارد شماره ۶۲۱ ایران و یا
شربت اینورت .
– شیر
– روغن نباتی جامد
-۲ مواد فرعی :
– قهوه یا عصاره قهوه .
– کاکائو .
– میوه و فرآوردههای آن .
– عسل .
– مغزها مانند گردو , بادام , فندق , نارگیل .
– شربتهای ساده .
– پودر سفیده تخم مرغ – کازئین – پودر آلبومین .
-۳ مواد افزودنی :
– اسانسهای مجاز خوراکی , طبق استاندارد شماره ۹۵۲ ایران .
– اسیدهای آلی مجاز خوراکی نظیر سیتریک………

طرح توجیهی تولیدنبات وآبنبات باظرفیت۲۱۰تن درسال

۳۹صفحه

۳۰۰۰تومان

یک پاسخ
  1. مدیر

پاسخی بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera