طرح توجیهی بسته بندی عسل به ظرفیت۴۰۰تن درسال

به نام خدا

طرح توجیهی بسته بندی عسل به ظرفیت۴۰۰تن درسال

از مزایای اقتصادی ایجاد طرح می توان به
نکات زیر اشاره نمود :
-۱ ایجاد اشتغال برای نیروی انسانی در رده های مختلف
-۲ توسعه زنبور داری متناسب با مواد اولیه مورد نیاز و فروش تضمینی محصولات
-۳ ساماندهی مراکز توزیع و پخش مواد غذایی
-۴ جذب نیروی متخصص و جلو گیری از مهاجرت آنها به سایر استان ها
-۵ همکاری با مراکز گردشگری و توریستی
-۶ توسعه سیستم حمل و نقل و توزیع در منطقه
در پایان برخی موارد مصرف و محل های مصرف ذکر شده اند :
موارد مصرف محصولات در جدول الف- ۱ آمده که به مواردی از مصرف آنها اشاره دارد .
جدول الف

– ۱ مصارف محصولات
# محصول مورد مصرف
عسل مصرف خانگی، رستورانها ، پادگانها ، بیمارستانها ، هتل ها،دانشگاهها وادارها…
لازم بذکر است علاوه بر بهره برداری محصول فوق قطعاً تنوع محصولات با توجه به سلیقه مشتریان بیشتر
خواهد شد و محصولات دیگری به آنها اضافه می شود.

فواید
علاوه بر اینکه عسل به عنوان شیرین کننده مغذی و طبیعی به شماره می رود، تحقیقات حاکی از این امر
هستند که ترکیبات منحصر بفرد عسل، از آن یک ضد میکروب و ضد اکسیدان قوی درست می کنند.
عسل ناخالص (خام) – ماده ای ضد باکتری، ضد ویروس، ضد قارچ خواص عسل – مانند اکثر مواد غذایی – به
کیفیت آن بستگی دارد؛ اما در این مورد بخصوص، کیفیت از اهمیت بالاتری برخوردار است، چراکه گرده هایی
که به پاهای زنبور عسل می چسبند، خاصیت درمانیشان در گیاهان مختلف، متفاوت می باشند. به علاوه در
فرایند درست شدن عسل بسیاری از مواد مغذی در داخل کندو باقی می ماند. می توان گفت که عسل ناخالص (
یا همان عسل اولیه) حاوی همان صمغی است که در موم وجود دارد. موم گاهی اوقات با نام “چسب زنبور” نیز
شناخته می شود که عبارت است از یک مخلوط مرکب صمغی شکل و مواد دیگری که زنبور های عسل با
استفاده از آن کندو را آب بندی می کنند و آنرا درمقابل باکتری و سایر میکرو ارگانیسم ها محفوظ نگه می
دارند. زنبور عسل موم را با ترکیب کردن صمغ گیاهان با ترشحات خود درست می کند. جالب است بدانید که
موادی شبیه به قیر خیابان نیز در موم دیده می شود. گاهی اوقات زنبورهای نگهبان از پرده های خاصی در
داخل هر یک از حفره های کندو استفاده می کنند تا موم را در آن محوطه انباشته کنند، سپس سایر زنبورها از

این ماده در دورتادور شانه عسل استفاده می کنند و کلیه شکاف ها را از این صمغ ضد باکتری، ضد ویروس و
ضد قارچ پر می کنند. صمغی که در موم وجود دارد تنها حاوی مقدار کمی از مواد مغذی است که در عسل
یافت می شود. تحقیقات نشان داده اند که به طور کلی عناصری که در عسل و موم وجود دارند می توانند از بروز
سرطان و تومور جلوگیری نمایند. از این موارد میتوان به فنیل کتینوری متیل اسید، فنی اتیل دی متیل کافیت
اشاره کرد. محققان بر این باورند که این ترکیبات از بروز سرطان روده در حیوانات جلوگیری می کنند که این
لیپوکسیجن امکان پذیر می C امر با کم شدن فعالیت دو آنزیم با نام های فسفاتیدیلینوسیتول نوعی فسفو لیپاز
شود. زمانیکه عسل خام طی فرایند گرمایشی قرار می گیرد بسیاری از خواص مفید اولیه خود را از دست می
دهد.
عسل کارایی ورزشی را افزایش داده و موجب بهبود جراحات می شود .
اصولاً از عسل به عنوان ماده ای انرژی زا استفاده می کنند. در تحقیقات اخیر ثابت شده که از عسل همچنین
می توان به عنوان یک ماده ارگوژنیک (موادی که قابلیت اجرایی ورزشکاران را ارتقا می بخشد) نیز استفاده کرد.
همچنین این ماده در بهبود زخم ها و سایر جراحات نیز نقش مهمی را ایفا می کند.

خلاصه مشخصات طرح
نام محصول بسته بندی عسل
ویژگی محصول یا طرح خواص غذایی و دارویی ، عرضه نامناسب
محصول در حال حاضر
ظرفیت پیشنهادی طرح (تن) ۴۰۰
موارد کاربرد غذایی- دارویی – شیرینی و شکلات
مواد اولیه مصرفی عمده (مقدار داخلی یا خارجی) عسل با موم
کمبود / مازاد محصول تا سال ۸۰.۱۰۳ ۱۳۹۳
اشتغالزایی (نفر) ۱۹
۱,۸۰۰ (۲m) زمین مورد نیاز

طرح توجیهی بسته بندی عسل به ظرفیت۴۰۰تن درسال

۹۰صفحه

۳۰۰۰تومان

یک پاسخ
  1. admin

پاسخی بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera