طرح توجیهی استخراج کافئین از ضایعات چای۷۱صفحه

به نام خدا

طرح توجیهی استخراج کافئین از ضایعات چای

فهرست مطالب طرح :
مقدمه
-۱ معرفی محصول ۹
۱۲ ( -۱ نام و کد محصول (آیسیک ۳ -۱
-۲ شماره تعرفه گمرکی ۱۲ -۱
-۳ شرایط واردات ۱۲ -۱
-۴ بررسی و ارائه استاندارد ۱۳ -۱
-۵ بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول ۱۸ -۱
-۶ توضیح موارد مصرف و کاربرد ۲۳ -۱
-۷ بررسی کالاهای جایگزینی و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول ۲۴ -۱
-۸ اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز ۲۴ -۱
-۹ کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول ۲۵ -۱
-۱۰ شرایط صادرات ۲۷ -۱
-۲ وضعیت عرضه و تقاضا
-۱ بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه چهارم تا کنون . ۲۸ -۲
-۲ بررسی وضعیت طرح های جدید ، طرح های توسعه در دست اجرا . ۲۸ -۲
-۳ بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه چهارم تا کنون . ۳۱ -۲
-۴ بررسی روند مصرف از آغاز برنامه . ۳۳ -۲
-۵ بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه چهارم تا کنون و امکان توسعه آن . ۳۴ -۲
-۶ بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه پنجم . ۳۴ -۲
-۳ بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با
دیگر کشورها . ۳۵
۵
-۴ تعیین نقاط قوت وضعف تکنولوژی های مرسوم ۴۷
-۵ بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی و سرمایه گذاری ثابت . ۴۹
-۶ میزان مواد اولیه مورد نیاز سالانه . ۵۸
-۷ پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح . ۶۰
-۸ وضعیت تامین نیروی انسانی و اشتغال . ۶۱
-۹ بررسی و تعیین میزان آب ، برق ، سوخت و سایر امکانات . ۶۲
-۱۰ وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی . ۶۸
۱۱ – تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید……

مطابق آخرین تحقیقات محققان دانشگاه کاوانتری انگلستان مصرف مقادیر بالای کافئین می تواند قدرت و
تحمل عضلات را در فعالیت های ورزشی افزایش دهد. به این ترتیب که مصرف کافئین روی گیرنده های
عضلات اسکلتی تاثیر گذاشته و به طور موقت انرژی را افزایش می دهد.
از افزودن مواد کافئین دار به شیر بایستی پرهیز نمود زیرا این مواد (قهوه و چای و….) حاوی اگزالات
هستند و اگزالات با کلسیم ترکیب شده و مانع از جذب این ماده معدنی می شوند . به طور کلی کافئین آقایان
را بیشتر از خانم ها به جنب و جوش می اندازد که به دلیل تاثیر قوی تر آن بر روی آقایان می باشد.
اثرات مفید کافئین :
– مصرف همزمان کافئین وقند می تواند برای حافظه مفید باشد ، درواقع مغز این افراد به انرژی کمتری برای
یاد آوری امور نیاز دارد.
– بین مصرف کافئین و بیماری پارکینسون رابطه عکس وجود دارد به عبارت دیگر مصرف کافئین از احتمال
بروز بیماری پارکینسون جلوگیری می کند .
– مصرف کافئین اختلالات شناختی در رابطه با افزایش سن و نیز بروز بیماری آلزایمر را کاهش می دهد .
– کافئین با ایجاد تعادل در عملکرد مغز ، از نقایص حرکتی و نیز زوال عقل پیشگیری می کند .
– کافئین احساس خوب بودن ، شادی ، انرژی ، هشیاری و اجتماعی بودن را در فرد تقویت می کند .
– کافئین تحمل انجام حرکات ایروبیک را افزایش می دهد .
– مصرف کافئین منجر به کاهش احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ می شود .
– کافئین قرمزی و تورم چشم را کاهش می دهد.
– کافئین از نقرس جلوگیری می کند .
– کافئین خطر ابتلا سرطانهای روده ، دهان و حلق را کاهش می دهد و سبب کاهش احتمال بروز بیماری
های قلبی و پوسیدگی های دندانی می شود.
– از ویژگی های منحصر به فرد این ماده ، مقاوم سازی بدن در برابر تشعشعات رادیو اکتیو بخصوص اشعه
مرگبار گاما کبالت ۶۰ است ، که گام بزرگی در درمان بیماری سرطان بکمک اشعه می باشد .
– کافئین یک آفت کش است و سبب مرگ حشراتی می شود که از آن گیاه تغذیه می کنند…….

نام محصول کافئین
ظرفیت پیشنهادی طرح ۳۰۰۰ تن ورودی ضایعات چای
مواد اولیه ( هزار ریال ) ۳۸۵۴۵۲۰
اشتغال زایی ۶۰ نفر
زمین مورد نیاز ( متر مربع ) ۶۶۷۵

طرح توجیهی استخراج کافئین از ضایعات چای

۷۱صفحه

۳۰۰۰تومان

یک پاسخ
  1. مدیر

پاسخی بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera