طرح توجیهی تولید قوطی کنسرو

به نام خدا

طرح توجیهی تولید قوطی کنسرو

صنعت بسته بندی به عنوان یکی از مهمترین و تعیین کننده ترین عوامل موثر عرضه کالا
و موفقیت در کسب بازار، هم اکنون تمامی فعالیتهای تولیدی و بازرگانی را درجهان متوجه
خود کرده به نحوی که اگر چه مقوله جدیدی در صنعت و اقتصاد نیست ولی با تحولاتی که
یافته توجه بسیاری را به خود جلب نموده و به عاملی تعیین کننده در موفقیت عرضه کالا و
خدمات تبدیل شده است.

قوطی مواد غذایی یک نوع بسته بندی برای محافظت از مواد غذایی است و یا بعبارت دیگر
سیستمی است که کالاهای مظروف خود را در فاصله تولید تا مصرف حفظ کرده و آن را از
آسیبهای گوناگون مصون می دارد. انواع قوطی از نظر وزن کالاهای مظروف آنها شامل موارد
ذیل است:
قوطی ۵۰۰۰ گرمی، ۲۰۰۰ گرمی، ۱۰۰۰ گرمی، ۵۰۰ گرمی، ۵۰۰ گرمی کوتاه (قطر ۹,۹
سانتیمتر)،قوطی ۴۰۰ گرمی (ارتفاع ۸۵ و قطر ۷۳ میلیمتر)، قوطی ۳۳۰ گرمی (مخصوصآبمیوه)، قوطی
، ۲۷۵ گرمی، قوطی ۲۰۰ گرمی (مخصوصتن ماهی)، قوطی ۱۷۵ گرمی و قوطیهای کششی ۳۰۰
۲۰۰ و ۷۰ گرمی

امروزه قوطی به عنوان پیشرو و گونه ای از بسته بندی به دلیل سهولت در استفاده،
استحکام بالا، جذابیت ظاهری، انعطاف در موارد مصرف، سهولت نگهداری و قابلیت بازیافت
از نظر ملاحظات زیست محیطی و … از مقبولیت خاصی برخوردار است.
قوطیهای فلزی در صنایع کنسرو سازی از جایگاه خاصی برخوردارند، زیرا این ظروف
امکان درزبندی محکم و مناسب را دارند و در نیتجه مواد غذایی درون آنها برای مدت طولانی
از فساد مصون خواهد بود…..

خلاصه طرح
نام محصول تولید قوطی کنسرو
ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) ۹ میلیون عدد در سال
موارد کاربرد بسته بندی مواد غذایی
مواد اولیه مصرفی عمده ورق قلع اندود، مایع لاستیک
کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) ۵ میلیون عدد در سال
اشتغال زایی (نفر) ۵۰
زمین مورد نیاز (مترمربع)۴۵۰۰

طرح توجیهی تولید قوطی کنسرو

۹۱صفحه

۳۰۰۰تومان