طرح توجیهی تولید قوطی کنسرو

به نام خدا

طرح توجیهی تولید قوطی کنسرو

صنعت بسته بندی به عنوان یکی از مهمترین و تعیین کننده ترین عوامل موثر عرضه کالا
و موفقیت در کسب بازار، هم اکنون تمامی فعالیتهای تولیدی و بازرگانی را درجهان متوجه
خود کرده به نحوی که اگر چه مقوله جدیدی در صنعت و اقتصاد نیست ولی با تحولاتی که
یافته توجه بسیاری را به خود جلب نموده و به عاملی تعیین کننده در موفقیت عرضه کالا و
خدمات تبدیل شده است.

قوطی مواد غذایی یک نوع بسته بندی برای محافظت از مواد غذایی است و یا بعبارت دیگر
سیستمی است که کالاهای مظروف خود را در فاصله تولید تا مصرف حفظ کرده و آن را از
آسیبهای گوناگون مصون می دارد. انواع قوطی از نظر وزن کالاهای مظروف آنها شامل موارد
ذیل است:
قوطی ۵۰۰۰ گرمی، ۲۰۰۰ گرمی، ۱۰۰۰ گرمی، ۵۰۰ گرمی، ۵۰۰ گرمی کوتاه (قطر ۹,۹
سانتیمتر)،قوطی ۴۰۰ گرمی (ارتفاع ۸۵ و قطر ۷۳ میلیمتر)، قوطی ۳۳۰ گرمی (مخصوصآبمیوه)، قوطی
، ۲۷۵ گرمی، قوطی ۲۰۰ گرمی (مخصوصتن ماهی)، قوطی ۱۷۵ گرمی و قوطیهای کششی ۳۰۰
۲۰۰ و ۷۰ گرمی

امروزه قوطی به عنوان پیشرو و گونه ای از بسته بندی به دلیل سهولت در استفاده،
استحکام بالا، جذابیت ظاهری، انعطاف در موارد مصرف، سهولت نگهداری و قابلیت بازیافت
از نظر ملاحظات زیست محیطی و … از مقبولیت خاصی برخوردار است.
قوطیهای فلزی در صنایع کنسرو سازی از جایگاه خاصی برخوردارند، زیرا این ظروف
امکان درزبندی محکم و مناسب را دارند و در نیتجه مواد غذایی درون آنها برای مدت طولانی
از فساد مصون خواهد بود…..

خلاصه طرح
نام محصول تولید قوطی کنسرو
ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) ۹ میلیون عدد در سال
موارد کاربرد بسته بندی مواد غذایی
مواد اولیه مصرفی عمده ورق قلع اندود، مایع لاستیک
کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) ۵ میلیون عدد در سال
اشتغال زایی (نفر) ۵۰
زمین مورد نیاز (مترمربع)۴۵۰۰

طرح توجیهی تولید قوطی کنسرو

۹۱صفحه

۳۰۰۰تومان

یک پاسخ
  1. admin

پاسخی بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera