طرح توجیهی تولید پوره میوه جات و مرکبات

به نام خدا

طرح توجیهی تولید پوره میوه جات و مرکبات

از نقطه نظر علوم صنا ی ع غذایی، پوره محصولی است که از خمیر میوه ها تهیه می شود. طرز تهیه آن
بدین صورت است که پس از آماده سازی محصول (نظیر پوست گیری، تخمدان گیری و هسته گیری )
بافت آن را با استفاده از بخار کاملاً نرم می کنند و سپس محصول را از صافی و فیلترهای مخصوص عبور
می دهند. محصول به دست آمده را با شکر یا بدون آن در قوطی ها بسته بندی کرده و یا به صورت
خشک شده در بازار عرضه می نمایند.پوره معمولاً جهت مصارف ساخت لو اشک ، مصارف کودکان (استفاده در تولید غذای کودک ) و یا مصارف دیگر مانند استفاده در ساخت بستنی، مصرف به عنوان تنقلات و غیره تهیه و عرضه می گردد.

شرایط اقلیمی کشورمان طوری است که عموماً در هر فصل آن گستره ای از انواع میوه و سبزیجات
در بازار وجودداشته و نیاز مردم به این محصولات به وسیله عرضه محصولات کشاورزی تازه تأمین
می گردد. لیکن در بسیاری از کشورهای جهان چنین شرایطی وجود ندارد و لذا بازار اجباراً به سوی
مصرف این محصولات در اشکال مختلف فرآوری شده آنها مانند پوره، منجمد، کنسرو شده، خشک شده
و غیره روی می آورند. از اینرو در کشورهای صنعتی ج هان که رژیم غذایی مردم از اهمیت بالایی
برخوردار است، پوره میوه و سبزیجات نیز از ارزش قابل توجهی بین مردم دارا بوده و سالانه مقادیر
انبوهی از این محصول از طریق واردات از کشورهای دیگر مورد معامله قرار می گیرد

خلاصه طرح
نام محصول تولید پوره میوه جات و مرکبات
ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) ۸۰۰ تن در سال
موارد کاربرد:تولید لواشک ها -تولید غذای کودک -مصرف به صورت مستقیم -مصرف به عنوان نوشیدنی
مواد اولیه مصرفی عمده: انواع میوه (گلابی، پرتقال، سیب، هلو، آلبالو، گیلاس و آلو)
کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) ۱۹۶۷۹ تن در سال
اشتغال زایی (نفر) ۳۵
زمین مورد نیاز (مترمربع) ۳۵۰۰

۶۲صفحه

۳۰۰۰تومان

یک پاسخ
  1. admin

پاسخی بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera