به نام خدا

طرح توجيهي توليد دستگاه پخت نوری(مايكروفر)

مایکروفر امروزه در بسیاری از خانه ها و رستورانها استفاده می گردد . پخت و گرم کردن غذا با
دستگاههای مایکروفر که بسیار ساده و سریع انجام می شود، جایگزین روشهای پخت سنتی گشته
است. با این وجود، ایمنی پخت غذا در مایکروفر همیشه مورد بحث بوده است.
امروزه در بسیاری از خانه ها و رستورانها، پخت و گرم کردن غذا با دستگاههای مایکروفر که بسیار
ساده و سریع انجام می شود، جایگزین روشهای پخت سنتی گشته است. با این وجود، ایمنی پخت
غذا در مایکروفر همیشه مورد بحث بوده است.اشعه های مایکروویو، امواج رادیویی با فرکانس بسیار

(MHz بالا ( ۲،۴۵۰  هستندکه در مسیر مستقیم حرکت می کنند . ظروف فلزی، اشعه های مایکروویو را به طور کامل منعکس می کنند ولی ظروف پلاستیکی و شیشه ای این اشعه ها را از
خود عبور می دهند.غذا، انرژی اشعه مایکروویو را به خود جذب می کند،سپس مولکولهای آب
موجود در آن، به سرعت به تحرک و لرزش در می آیند که این لرزش گرما تولید می کند و باعث
پخت غذا میشود.مایکرووفر این برتری را نسبت به جوشاندن دارد که نشت ویتامینها به درون آب پخت را به
حداقل میرساند و از این نظر شبیه به بخارپز کردن است. مطالعه ای که در سال ۲۰۰۳ انجام شد
حاکی از آن بود که در مایکروفر از دست رفتن ترکیبات محلول آنتی اکسیدانی فنولیک نسبت به
سایر روشهای پخت بیشتر است،اما اینکه این ترکیبات فنولیک چه نقشی در تغذیه انسان دارند،خود
سوال است.از مزیتهای مایکروفر این است که ترکیب پروتئینی غذا در آن نسبت به سایر روشهای
پخت بیشتر حفظ میشود .گوشت پخته شده با مایکروفر، از کیفیت بالاتری برخوردار است، زیرا با
اکسیداسیون کمتری همراه است. از آنجایی که حرارت در مایکرووفر ملایم تراست،واکنش قهوه ای
شدن هم درآن به طور مشهود کمتر است.

خلاصه طرح:
نام محصول: دستگاه پخت نوری
ظرفیت پیشنهادی طرح: ۱۰,۰۰۰ دستگاه
مواد اولیه: بورد الکتریکی ، بورد تغذیه ، قاب فلزی شیشه محافظ ، موج بر نوری ، فن
موتور الکتریکی ، سایر تجهیزات
اشتغال زایی: ۵۰ نفر
زمین مورد نیاز: ۴۰۰۰ متر مربع

طرح توجيهي توليد دستگاه پخت نوری(مايكروفر)

۷۳صفحه

۳۰۰۰تومان