طرح توجیهی تولیدپودرخون

به نام خدا
طرح توجیهی تولیدپودرخون

خون دامهای کشتاری که در کشتارگاهها ذبح می‏شود پس از جمع‏آوری و خشک کردن به عنوان آرد خون مصرف می‏شود. خون، در بین مواد مازاد حاصله از کشتارگاه منبع خوبی از پروتئین می‌باشد. آنچه که تولید آرد خون مهم است و کیفیت آن را بشدت تحت تاثیر قرار می‏دهد، جمع‏آوری خون و روش تهیه آرد خون است که مستلزم وسائل و تجهیزات کافی بوده و بایستی در شرایط کاملا بهداشتی انجام پذیرد و بعبارت دیگر تنها در کشتارگاههای مجهز می‏شود چنین عملیاتی را انجام داد. از همه حیوانات خون گرم، میتوان پودر خون تهیه کرد ولی معمولا خونی که در ایران از کشتارگاه های دام جمع آوری میشود، از گاو و گوسفند و احیانا بز و شتر میباشد که البته در کشورهای دیگر، دام‌های همچون خوک، شترمرغ و دیگر حیوانات پرورشی نیز به آنها افزوده می‌گردند.

رنگ پودر خون از قرمز تیره تا قهوه ای تیره متغیر است. این محصول دارای بوی مخصوص بخود میباشد و باید عاری از بوهای غیر عادی فساد و گندیدگی باشد. اندازه ذرات این محصول طبق استاندارد ملی ایران باید بگونه ای باشند که از الک ۲.۸ میلیمتر عبور کنند.

پودر خون از میزان بسیار بالایی از سطح پروتئین برخوردار است، آنقدر بالا که با استفاده زیاد از آن به عنوان کود خاک، گیاه را میسوزاند. امروزه ثابت شده است پودر خون میتواند به عنوان یکی از منابع پروتئین جایگزین رده پایینتری برای کالاهای مشابه خود در تغذیه غذای گاو شیری، گاو گوشتی، گوسفند، کرم ابریشم، خوک و گراز، بوقلمون و همچنین مرغ باشد. از آن جهت ان را رده پایین تر میگویند چون نسبت به پودر ماهی و پودر گوشت اسید آمینه کمتری دارد.

لازم به ذکر است که ۸۰.۵ درصد از خون یک گاو را آب، ۱۷.۸ درصد پروتئین و ۰.۱ درصد آن را چربی تشکیل می‌دهد.

اشتغالزایی۱۵نفر

۳۵صفحه

۳۰۰۰تومان

یک پاسخ
  1. admin

پاسخی بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera