به نام خدا

طرح توجيهي توليدماشين آلات خط توليدنانهاي حجيم

امروزه نان در اشکال مختلف تولید و مورد استفاده قرار می گیرد که از آن جمله می توان به
نان لواش ، سنگک ، تافتون ، بربري ، نان حجیم و غیره اشاره کرد . هر کدام از این نان ها به
لحاظ نوع آرد مورد استفاده ، میزان مخمرها و همچنین فرایند پخت نسبت به همدیگر متفاوت
هستند و در این میان نان هاي حجیم از چند تفاوت عمده نسبت به نان هاي سنتی که پیشتر
اشاره شد برخوردار می باشند که این اختلاف شامل موارد زیر می باشد:
نوع آرد مورد استفاده ·
آرد مورد استفاده در پخت نان هاي حجیم از نوع بدون سبوس و سفید است . میزان گلوتن
این نوع آردها معمولا کم است .
نوع مخمر مورد استفاده ·
در فرایند تخمیر خمیر نان هاي حجیم ، از خمیر مایه استفاده می شود . این مخمرها قابلیت
تخمیر به همراه پف کنندگی قوي بوده و گاز کربنیک متصاعد شده از آنها سبب می گردد تا
خمیر نان به اصطلاح پف کرده و بدینوسیله نانی با ساختمان متخلخل و سبک ایجاد گردد که
دلیل اصلی اطلاق نان حجیم هم به این نوع نان ها همین خاصیت می باشد .
فرایند پخت ·
در فرایند پخت کلیه نان هاي سنتی ، از شعله مستقیم آتش استفاده می شود و این در حالی
است که در پخت نان هاي حجیم ، از حرارت غیر مستقیم آتش استفاده می گردد . این امر سبب
می شود که پخت نان بدون کوچکترین سوختگی صورت گرفته و علاوه بر آن نرمی و انعطاف
مناسب نیزدرساختمان نان بوجود آید .

از دیگر نقاط مثبت در فرایند تولید این نان ها ، بهداشتی بودن پخت به دلیل استفاده از ماشین
آلات اتوماتیک ، هدر رفت پائین سوخت و غیره می باشد

خلاصه طرح
نام محصول ماشین آلات نان حجیم
ظرفیت پیشنهادي طرح (ظرفیت عملی) 20 دستگاه در سال
واحدهاي تولیدي نان حجیم · موارد کاربرد
مواد اولیه مصرفی عمده:
انواع فولاد استنلساستیل به اشکال میلگرد ، ورق و پروفیل ·
تجهیزات جانبی الکتریکی ·
الکتروموتور به همراه گیربکس ·
مشعل ·
بلبرینگ ها و یاتاقان ها ·
تابلو برق ·
قطعات استاندارد و آمادي مکانیکی ·
رنگ و متعلقات ·
کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 41 دستگاه در سال
اشتغال زایی (نفر) 26
زمین مورد نیاز (مترمربع) 3300

طرح توجيهي توليدماشين آلات خط توليدنانهاي حجيم

56صفحه

3000تومان