به نام خدا

طرح توجيهي احداث كارخانه پودر وروغن ماهي

پودر و روغن ماهي هزاران سال است كه توسط تمدن هاي مختلف مصرف ميشود بعنوان مثال در كشور هاي شمالي، از روغن ماهي بعنوان سوخت براي روشنايي چراغ ها استفاده ميشد. نروژي ها از حدود ۸۰۰ سال قبل از ميلاد مسيح روغن ماهي توليد مي كرده اند و از آن در برهه هاي مختلف استفاده هاي متفاوتي از قبيل استفاده بعنوان كود و يا غذاي حيوانات مي كردند. در ژاپن پودر و روغن ماهي تا مدتها بعنوان يك غذاي اصلي در سفره انسان ها حضور داشت.
پودر ماهي در كشورهاي اسكانديناوي در سالهاي بسيار دور قبل از آن كه ماهيت غذايي آن شناخته شود بعنوان غذام دام و طيور استفاده ميشد. بعد از جنگ جهاني دوم، استفاده از پودر ماهي بعنوان منبع اصلي پروتئين در صنعت دامپروري شدت يافت و از همين زمان، صنعت دامپروري مدرن آغاز شد.
در سالهاي اخير با توسعه پرورش آبزيان، پودر و روغن ماهي بعنوان افزودني هاي غذاي آبزيان مورد استفاده قرار ميگيرند.
چربي هاي موجود در پودر ماهي در مجاورت هوا اكسيد شده و باعث خرابي پودر ماهي و پيدايش قارچ ها وكپك ها ميشود، لذا براي جلوگيري از اين امر كه به مرور زمان پس از توليد رخ ميدهد در قسمتي از خط توليد به پودر آنتي اكسيدان افزوده ميشود كه ماندگاري محصول را تا يك سال افزايش مي دهد.

طرح توجيهي احداث كارخانه پودر وروغن ماهي

۶۰صفحه

۳۰۰۰تومان