طرح توجیهی تولید گندم و جو پوست کنده

به نام خدا

طرح توجیهی تولید گندم و جو پوست کنده

نام محصول طرح تولید گندم و جو پوست کنده
ظرفیت پیشنهادی طرح ١۴۵٠ تن در سال
موارد کاربرد صنایع غذائی , مکمل های دام و طیور ,صنایع
داروئی
مواد اولیه مصرفی عمده گندم , جو , سلوفان و کارتن
کمبود محصول (پایان برنامه
چهارم) ١٠٠٠٠٠ تن
اشتغال زائی (نفر) ٣٠ نفر
زمین موردنیاز (متر مربع) ٣٠٠٠ متر مربع

محصولات مورد مطالعه طرح حاضر گندم و جو پوست کنده میباشد .
گندم و جو نوعی از غلات هستند که مصارف بسیار دارند. غَلات در واقع
گونه ای از خانواده گندم یان (گرامینه ها ) هستند که گ یاهان علف ی تک
لپه ای بوده و دانه ها ی ری ز آﻧﻬا، مصرف خوراک ی دارد. غلات گ یاهان ی ی ک
ساله هستند، یعنی چرخهٔ زندگی خود را در یک فصل زراع ی به پا ی ان
می رسانند.
گونه ها ی سردس یری غلات (گندم، جو و چاودا ر) در فصل پا ییز و اوای ل
بهار کشت شده و در اواسط تا اواخر تابستان هم برداشت
م ی شوند .گونه ها ی گرمس یری غلات (برنج،ذرت، ذرت خوشه ای و ارزن) نی ز با
تو جه به شرا یط آب و هوا یی در اوا خر بهار ی ا اوا ی ل تاب ستان ک شت و
اوا خر تاب ستان ی ا اوا ی ل پا ییز هم بردا شت م ی شوند . در ادا مه با
تعار یف و اصطلاحات ی که در رابطه با موضوع طرح مورد بررس ی است آشنا….

۵۱صفحه

۳۰۰۰تومان

یک پاسخ
  1. admin

پاسخی بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera