به نام خدا

طرح توجیهی احداث کشتارگاه دام

عناوین طرح:
-۱-۱ مشخصات کلی محصول
-۲-۱ شماره تعرفه گمرکی
-۳-۱ شرایط واردات
-۴-۱ استانداردهای ملی وجهانی
-۵-۱ قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
-۶-۱ موارد مصرف و کاربرد
-۷-۱ کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
-۸-۱ اهمیت استراتژیککالا در دنیای امروز
-۹-۱ کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
-۱۰-۱ شرایط صادرات
-۲ وضعیت عرضه و تقاضا :
۲- بررسی ظرفیت بهره برداری و وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه
و در دست اجرا و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون
-۳-۲ بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال
-۴-۲ بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
-۵-۲ بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن
-۶-۲ بررسی نیاز به محصول یا اولویتصادرات تا پایان برنامه چهارم
۱و ۲- بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف
تکنولوژی های مرسوم
در فرآیند تولید محصول :
-۲ تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های
-۳ بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
-۱-۳ زمین
-۲-۳ محوطه ساز
-۳-۳ ساختمان
-۴-۳ ماشین آلات
-۵-۳ تاسیسات
-۶-۳ تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی
۷-۳ – وسائط نقلیه
-۷-۳ هزینه های قبل از بهره برداری
-۳۴ میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن
-۵ پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
-۶ وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
-۷ بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی و چگونگی
امکان تامین آنها در منطقه مناسب برای اجرای طرح
-۸ وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی شامل حمایت تعرفه گمرکی و حمایتهای مالی
-۹ تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جدید
-۱۰ در صورت پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی وضعیت این پروژه ها چگونه خواهد بود
مراجع
پیوست ها ( بخشنامه های مربوط به قوانین واردات و صادرات اسانس)

نام محصول: انواع گوشت و محصولات مرتبط با کشتارگاه (دامی)
ظرفیت پیشنهادی طرح روزانه ۵۰۰ راس دام سبک و ۵۰ راس دام سنگین
موارد کاربرد: تولید مواد غذائی
مواد اولیه مصرفی عمده: دام از نوع سبک و سنگین
۱۶۳ هزار تن مازاد تولید  کمبود محصول :
اشتغال زایی ( نفر) ۷۶ نفر
زمین مورد نیاز:۱۰۰۰۰ متر مربع

۱۰۳صفحه

۳۰۰۰تومان